Anti Age Regenerating Lotion - Tonic


 


Anti-rynkorbehandling som fördröjer åldrandeprocessen och förbättrar hudens försvarsfunktioner efter 40 års ålder. Den ger djup detoxifiering och regenerering, förbättrar flexibiliteten, ljusar upp och jämnar ut huden. En mild emulsion som kombinerar effekterna av mjölk och tonic.

Avsedd för att ta bort smink och rengöra alla typer av mogen hud som inte tål vatten bra. Perfekt även för att ta bort ögonmakeup.

Den tvättar bort både vatten- och fettlösliga föroreningar från huden. Den rika sammansättningen av mjölk och tonic ger den utmärkt fuktgivande, regenererande och stärkande egenskaper för hudens försvarsfunktioner. Den lämnar huden helt ren, slät och silkeslen. 200 ml ☼ ☽

Huvudingredienser: 

  • Växtregenereringskomplex (ringblomma, aralia, djävulsklo, lakritsrot, alfalfa, hibiskus) - en källa till polysackarider, aminosyror, flavonoider och växthormoner. Den har antiinflammatoriska och lugnande egenskaper och förbättrar läkning och regenerering av epidermis.
  • Shiitakesvampextrakt - aktiverar celler i hudens immunsystem, stimulerar kollagensyntes och neutraliserar fria radikaler.
  • Växtceramider - en komponent av intercellulärt cement som bibehåller cellsammanhållning och förhindrar att vatten "escapar" från epidermis.

Effekter:

• Stramar upp huden och återställer hudens naturliga pH-värde på 5,5

• Återfuktar och jämnar ut huden

• Stimulerar celler som ingår i hudens immunsystem

• Ger uppfriskning och avslappning och gör huden fastare

Användning: Använd för att rengöra huden på morgonen och ta bort smink på kvällen.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB