Ellwo

Ellwo Professional är ett nytt svenskt hårvårdsmärke. Prisvärda hårvårdsprodukter med en lyxig känsla. Ellwo finns i tre serier; Moisturizing, Volumizing, Repairing. Samt en fantastisk stylingserie. Dofterna i de olika serierna är noga utprovade för att harmoniera med varandra och med stylingprodukterna så att du kan blanda som du vill. Produkterna i Ellwo Professional är veganska och är sulfat- och parabenfria. Ingredienserna är noga utvalda och de flesta av produkterna har UV-skyddande och färgbevarande egenskaper.


MOISTURIZING

HAIR CARE

Jojoba oil             Olivolja      Argonolja

Produkterna i Ellwo Professional Moisturizing serien har en blommig och fruktig doft med inslag av jasmin.


REPAIRING

HAIR CARE

 

    Aloe Vera         Argan        Avocadoolja     Gojibär

Produkterna i Ellwo Professional Repair serien doftar hallon med ett diskret inslag av vanilj.


VOLUMIZING

HAIR CARE

Volymserien ger håret volym och gör det fylligt. Nyckelingrediensen är vitamin B5 som ger volym och spänst till håret. 

Produkterna i Ellwo Professional volumizing serien doftar mango och somrig grönska.


STYLING

HAIR CARE

Stylingprodukterna har en välbalanserad mix av fruktiga och blommiga dofter som harmonierar med de andra produkterna i Ellwo professional.


Created By Belle AB

Vi är ett framstående svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar till både privatpersoner och professionella användare. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och ge tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen. Genom vårt engagemang för kvalitet och utbildning, siktar vi på att bli det självklara valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB