Sensitive Moisturising And Soothing Body Balm


 


Det här speciellt skapade produkten är perfekt för dem som kämpar med hudkänslighet och tillstånd som allergier och psoriasis.

Formulan, helt fri från potentiellt irriterande dofter, skapar en inbjudande och lugnande upplevelse. Den innehåller en blandning av avancerade ingredienser som vetenskapligt har bevisats ge effektiva resultat. En av huvudkomponenterna i denna produkt är urea, som utgör 10% av de aktiva ingredienserna. Denna kraftfulla ingrediens har använts mycket inom hudvård på grund av dess utmärkta fuktgivande och keratolytiska egenskaper, vilket hjälper till att bekämpa torrhet och hyperkeratos ofta förknippat med psoriasis.

Förutom urea, utgör 5% av formeln Centella asiatica, även känt som CICA. Detta läkande ört är känt för sina lugnande och reparativa egenskaper, vilket gör det särskilt effektivt för känslig och skadad hud. I formeln finns också ris mjölk, en populär ingrediens inom hudvård på grund av dess rikedom av essentiella näringsämnen och dess förmåga att lugna och återfukta huden.

Bioline, en aktiv prebiotisk ingrediens, hjälper till att stärka hudens naturliga barriär och främjar en hälsosammare och mer motståndskraftig hud.

För att ytterligare vårda huden, tillsätts panthenol (en form av Vitamin B5) för dess kraftfulla fuktgivande och antiinflammatoriska egenskaper. Formeln är avslutad med inkluderingen av Vitamin A och E, båda välkända för sina antioxidativa egenskaper och deras förmåga att främja hudhälsa.

När den används regelbundet har denna produkt visat sig signifikant minska symptomen på psoriasis, såsom hyperkeratos och hudtorrhet. Resultatet är synligt friskare, mjukare och lenare hud. 250 ml

Aktiva ingredienser:

- 10% Urea: Förbättrar hudens vattenbindande förmåga, främjar exfoliering och minskar hudens ojämnhet.

- 5% Centella Asiatica (CICA): Främjar hudläkning och hjälper till att lugna irriterad och inflammerad hud.

- Ris Mjölk: Fylld med essentiella näringsämnen, återfuktar djupt och lugnar huden.

- Bioline: En potent prebiotisk som stärker hudens naturliga barriär och främjar en hälsosammare hudmikrobiom.

- Panthenol: Fungerar som en fuktgivande medel genom att infundera vatten i cellerna, behålla fukt djupt in i hudvävnaderna.

- Vitamin A: Främjar produktionen av friska hudceller och stimulerar fibroblaster – celler som är ansvariga för utvecklingen av vävnad som håller huden fast och hälsosam.

- Vitamin E: En kraftfull antioxidant som kan vara effektiv vid att minska UV-skador i huden, hjälper till att näringsförse och skydda din hud från skador orsakade av fria radikaler.

Användning: Massera in i huden på kroppen. 

Tips: Har man tex Psoriasis, smörj rikligt det partiet som är utsatt. vira sedan gladpack och tejpa ändarna med kirurgisk tejp och låt sitta i något dygn. Byt ut och låt sitta igen. Detta mjukgör och reducerar psoriasisen radikalt. Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB