Acne Cleansing Toner For Oily And Acne Prone Skin With 5% Microsilver & 3% Azeloglicine


 


Alkoholfri tonic för fet och acnebenägen hud. Den unika sammansättningen och den fysiologiska, lätt sura pH-värdet på 5,5 i tonicen främjar stabiliseringen av den normala, saprofytiska bakteriefloran i epidermis. Detta ansiktsvatten rengör perfekt, uppfriskar, lugnar irritationer och aknelesioner. Den orsakar inte torrhet eller en känsla av stram hud. Den lämnar huden ren, fräsch och perfekt förberedd för applicering av kräm. Vid regelbunden användning gör den huden mjuk, jämn och ger en jämn och hälsosam färgton.

Nyckelingredienser: Mikrosilver (5%): Mikrosilver är en form av silver som finfördelas i små partiklar. Det är känt för sina antimikrobiella egenskaper och används ofta i hudvårdsprodukter för att bekämpa bakterier och främja hudhälsa.

  • Azeoglycin (3%): Azeoglycin är en kombination av azelainsyra och glycin. Azelainsyra är känd för sina antiinflammatoriska och antimikrobiella egenskaper, vilket gör den fördelaktig för behandling av akne och andra hudtillstånd. Glycin är en aminosyra som hjälper till att återfukta och skydda huden.
  • Tea Tree Extract: Teeträextrakt utvinns från bladen på teeträdet (Melaleuca alternifolia). Det har naturliga antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper, vilket gör det effektivt för behandling av akne och lugnande irriterad hud.
  • Rosmarinextrakt: Rosmarinextrakt utvinns från bladen på rosmarinväxten (Rosmarinus officinalis). Det är rikt på antioxidanter och har antimikrobiella egenskaper, vilket kan hjälpa till att skydda huden från skador orsakade av fria radikaler och bakterier.
  • Videbarkextrakt: Videbarkextrakt utvinns från barken på vide (Salix spp.). Det innehåller salicylsyra, en beta-hydroxisyra (BHA) som hjälper till att exfoliera huden, rensa porer och minska inflammation, vilket gör det fördelaktigt för aknebenägen hud.
  • Björkextrakt: Björkextrakt utvinns från barken på björkträdet (Betula spp.). Det är rikt på antioxidanter och har sammandragande egenskaper, vilket kan hjälpa till att strama upp och tonisera huden, samt minska inflammation och främja övergripande hudhälsa.

Fördelar för huden:

- Lätt surt pH 5,5 hjälper till att stabilisera den normala bakteriefloran i epidermis.

- Avlägsnar förorenade "pormaskar".

- Normaliserar talgkörtlarnas funktion.

- Lugnar irritationer.

- Lämnar huden ren, fräsch och matt.

Användning: Applicera på en bomullspad och torka av huden under behandlingen.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB