Anti Redness Eye And Eyelid Cream-Gel


 


Lätt ögonkräm-gel för ögonen och ögonlocken för känslig hud som är benägen för rodnad, svullnad och mörka ringar under ögonen.

Den innovativa formulan innehåller den maximalt rekommenderade koncentrationen av Eye'ffective 2% (extrakt av vita hagtornsblommor och arabisk jasmin), Helichrysum hydrolat och Pronalen Aesculus (hästkastanjextrakt standardiserat för escininnehåll), som minskar mörka ringar och "påsar" under ögonen.

Dessutom förnyar och stramar flavonoider och protokateksyra som finns i jasminblommor huden, vilket förhindrar slapphet och återställer spänningen i det övre ögonlocket. Kräm-gelen stramar åt huden runt ögonen, förnyar och minskar "kråkfötter". 15 ml

Ingredienser: Rik på EFAs, linfröolja, hyaluronsyra och panthenol fuktar, stramar åt och slätar ut rynkor kraftigt.

Den känsliga huden runt ögonen blir jämn, starkare och ljusare.

Kräm-gelen ger en behaglig känsla av lättnad, svalka och fräschhet.

Den ger en komfort som är jämförbar med en sval kompress för trötta ögonlock.

Aktiva ingredienser: 2% Eye'ffectiveTM, Helichrysum hydrolat, Pronalen Aesculus, hyaluronsyra, Helichrysum- och linfröoljor, panthenol, sojaglycerider.

Användning: Applicera under ögonen och på ögonlocken, klappa försiktigt.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB