Norel Dr. Wilsz

Norel Dr Wilsz
Norel- 50 års erfarenhet av skönhetsvård!

Norel Cosmetics Laboratory har 50 års erfarenhet av professionell skönhetsvård. De erbjuder över 200 produkter för ansikts- och kroppsbehandlingar och en komplett produktlinje för hemvård. Norel är känd för sin höga kvalitet, rika på ingredienser och sin effektiva hudvård.


ATELOCOLLAGEN

HYALURON
ANTI AGE
ACNE
ANTI REDNESS
 MULTI VITAMIN
SENSITIVE
WHITENING
AteloCollagenGer huden kollagen och marina mineraler – nödvändiga för att behålla dess spänst och fyllighet. Jämnar ut och återfuktar, vilket gör huden otroligt mjuk och len. Den täcker huden med en silkeslen film och har en härlig doft av vita apelsinblommor, bergamott och cyklamen.
Hyaloronic Plus - Intensiv återfuktning för alla hudtyper. Hyaluron Plus-serien återfuktar aktivt och binder vatten i huden samtidigt som den jämnar ut, mjukar upp för långvariga resultat. Den återuppbygger också hudens lipidmantel och stärker hudens skyddande barriär.
Anti Age - Jämnar ut fina linjer och ger fastare hud samtidigt som den bromsar hudens åldrande process. Stärker hudens immunförsvar samtidigt som den är rikligt återfuktar och återger hudens elasticitet och jobbar för att jämna ut hudtonen och skapa ett fint glow.
Acne.- Perfekt för en fetare och acne benägen hud. Den återställer talg produktionen, reglerar och hämmar tillväxten av hudens bakterieflora, samtidigt som den är antiinflammatorisk och mattar ner. Mjukgör och förbättrar läkningen av huden och bekämpar hudens ojämnheter.

Anti Redness - Perfekt för rocacea och/eller personer med ytliga blodkärl. Minskar erytem, rocacea och hudhyperemi med 75%. Lugnar irritation och inflammation orsakad av erytem med 87,5%. Återfuktar och jämnar ut huden. 

Multivitamin - Skyddar mot fria radikaler och överexponering från solen som orsakar hudens förtidiga åldrande. Förnyar, stramar åt och stärker hudens kollagen. Full med multivitaminer syresätter, förfriskar och jämnar ut huden och ger huden en slät, fräsch och strålande look.
Sensitive - Perfekt för  Perioral dermatit/ yngre hud / känslig / rocacea /psoriasis hud / couperose. Serien stärker och ger elasticitet åt blodkärlen, lugnar irriterad och rodnad hud. Den ljusar upp hudtonen genom att minska erytem, läker och stärker hudbarriären.

Whitening - Minskar mängden melanin i huden. Förebygger och ljusar upp pigment förändringar/melasma och pih från acne.  Återfuktar, lugnar irriterad hud och minskar rodnad. Ger huden ett fint glow och jämnare hudton.


Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB