Anti Redness Nourishing Cream For Couperose Skin


 


En kräm med en rik, sammetslen textur för torr, couperose- och rosaceahud.

Krämen lugnar och stillar huden, vilket minskar rodnadens intensitet och förebygger bildandet av teleangiektasier, de så kallade "spindelvenerna".

Vid regelbunden användning minskar den intensiteten av hudrodnad och förekomsten av rodnad på grund av temperatur, känslor eller het mat.

Den näringsrika formulan lätt oljar, mjukar och jämnar ut huden, lindrar känslan av stramhet och spänning i huden. Krämen regenererar och lugnar irriterad, överaktiv hud och skyddar den mot de ogynnsamma effekterna av väderförhållanden, såsom vind och frost. 50 ml ☼ ☽

Aktiva ingredienser: Patenterade Redyless®, Helichrysum hydrolat, Pronalen Aesculus (hästkastanjextrakt standardiserat för escininnehåll), hyaluronsyra, urea, tocotrienoler, squalane, Helichrysumoljor, linfrö, panthenol, allantoin.

Användning: På kvällen och/eller på morgonen, applicera på ansiktet och klappa försiktigt.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB