Acne Cleansing Mud Mask For Oily And Acne Prone Skin With Sea Mud & Tea Tree Extract


 


Renande lermask. En krämig lermask för fet och acnebenägen hud, även irriterad efter manuell rengöring, och för att bibehålla effekterna av dermatologisk aknebehandling. Det unika receptet innehåller havslera och vit lera rik på mikroelement kombinerat med sheasmör. Denna kombination gör att masken perfekt rengör huden från orenheter och överskott av talg, samtidigt som den återfuktar, lugnar rodnad och irritation, inte torkar ut och är lätt att tvätta av. Manicouagan MineralsTM havslera, extraherad från de renaste regionerna i Kanada, skapar en unik mineralrik komplex rik på huminsyror, klorofyll, karotenoider, kisel och magnesiumoxider samt mikroelement (natrium, kalcium, järn, kalium och zink).


Leran rengör huden från överskott av talg och smutspartiklar, exfolierar döda hudceller, avgiftar, regenererar, återfuktar och vitaliserar epidermis.

Teeträextrakt, känt för sina starka antibakteriella egenskaper, vårdar perfekt hud benägen för pormaskar och akneutbrott.

Efter att masken tvättats av är huden delikat och mjuk att röra vid, ren, fräsch, och "porerna" är förminskade och mindre synliga.

När den används regelbundet två gånger i veckan exfolierar den försiktigt grov, förhårdnad epidermis, minskar hudens ojämnheter och reglerar talgproduktionen, vilket gör huden mindre fet. Förorenad hud med seborré och aknelesioner återfår en hälsosam och ren utseende. 100 ml

Nyckelingredienser:

  • 20% Kaolin: En naturlig lera känd för sina absorberande egenskaper, kaolin drar försiktigt ut orenheter och överskott av olja från huden, vilket lämnar den ren och uppfriskad.
  • Manicouagan MineralsTM Havsläk: Rik på mineraler och näringsämnen, Manicouagan MineralsTM havsläk avgiftar och vitaliserar huden, främjar en friskare hudton.
  • Betain: Utvunnet från sockerbetor, är betain en fuktighetsbevarande medel som hjälper till att attrahera och behålla fukt i huden, vilket håller den återfuktad och smidig.
  • Teeträextrakt: Känt för sina antimikrobiella och antiinflammatoriska egenskaper, hjälper teeträextrakt till att lugna irriterad hud och bekämpa bakterier som orsakar akne, vilket främjar klarare hud.
  • Rosmarinolja: En potent antioxidant, rosmarinolja hjälper till att skydda huden från miljöskador och lugna inflammation, vilket gör den strålande och vitaliserad.
  • Sheasmör: Känt för sina rika mjukgörande egenskaper, sheasmör återfuktar och närer huden djupt, vilket gör den mjuk, len och återfuktad.

Användning: Applicera på ansikte, hals och dekolletage (vid behov även på ryggen) i 15-20 minuter, och skölj sedan av masken med vatten.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB