AteloCollagen Serum With Atelocollagen & Vitamin C For Dry Dehydrated Skin


 


HydroGel Face Serum är en föryngrande hudvårdslösning utformad för alla hudtyper, särskilt de som är benägna för torrhet, grovhet och tecken på accelererad åldrande orsakade av UV-exponering, föroreningar och miljöstressfaktorer. Berikad med kraften hos Atelocollagen och triple Hyaluronic Acid, är detta serum din hemliga vapen för att uppnå en ungdomlig, strålande hy.

Huvudingredienser: 

  • Atelocollagen: En kollagenterapi som är känd för sina utjämnande och fuktgivande egenskaper, vilket ger en eftertraktad "babyhudseffekt". 
  • Triple Hyaluronic Acid: Bestående av SMW (Super Molekylvikt), LMW (Låg Molekylvikt) och VLMW (Mycket Låg Molekylvikt) hyaluronsyramolekyler, denna blandning fuktar djupt huden och låser in fukt.
  • Vitamin C (VC_IP): En potent antioxidant som är känd för sina huduppfriskande fördelar.
  • Phytoplankton Extract: Härrörande från havet, är denna ingrediens rik på väsentliga mikroelement som närar och revitaliserar huden.
  • Havsvatten från ön Noirmoutier: Hämtat från den orörda Atlantkusten, är detta havsvatten fullt av mineraler för att föryngra huden.
  • Panthenol: En lugnande ingrediens som främjar hudhälsa.

Fördelar för huden:

Avancerad Liquid Crystal Formula: Norels toppmoderna teknik med flytande kristaller säkerställer enastående kompatibilitet med din hud, vilket möjliggör optimal absorption och effektivitet.

Silkeslen Hud: De höga doserna av Atelocollagen och Hyaluronsyra jämnar omedelbart ut hudens struktur, vilket lämnar den otroligt mjuk och smidig.

Intensiv Fuktgivning: Hyaluronsyra, i sina olika molekylvikter, fuktar djupt, släcker törsten hos även den torraste huden.

Avgiftning: Serumet hjälper till att avgifta huden, vilket hjälper till att eliminera föroreningar och föroreningar som ackumulerats under dagen.

Re-mineralisering: Berikad med havsbaserade komponenter som phytoplankton och havsvatten från Noirmoutier, återfuktar det hudens mineralinnehåll för en friskare hy.

Ungdomlig Lyster: Vitamin C (VC_IP) ljusar upp och revitaliserar huden, vilket ger en mer ungdomlig och strålande framtoning.

Mångsidig Applikation: Använd serumet ensamt för en lätt, uppfriskande behandling, eller applicera det under din favorit kollagenkräm för extra fukt och anti-aging fördelar.

Uppiggande Doft: Njut av den subtila och härliga doften av vita apelsinblommor, bergamott och cyklamen under din hudvårdsrutin, vilket förbättrar din totala upplevelse.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB