Intensively Regenerating Hand Cream


 


En lätt, snabbt absorberande kräm för händer som skadats av frekvent användning av desinfektionsmedel och tvätt. Den specialiserade formulan innehåller en 20% komplex av aktiva ämnen med högst reparationspotential som stödjer hudens naturliga motståndskraft.

Bioline prebiotika (inulin och gluco-oligosackarider) stimulerar utvecklingen av gynnsam, naturlig mikroflora i epidermis.

  • 5% Panthenol, allantoin och linfröolja rik på omega-3,6,9-syror lugnar irritationer, regenererar och främjar cellförnyelsen.
  • 4% Urea binder starkt vattenmolekyler i huden, och 5% ceramider,
  • 0,5% kolesterol, lanolin och sheasmör återuppbygger permanent skadade strukturer av intercellulärt cement.

Regelbunden användning av krämen skapar optimala förhållanden för fullständig regeneration av skadad och känslig hud på händerna.

Irritation och rodnad minskar, och huden återfår sin komfort, återfuktar effektivt, mjukhet och jämnhet.

När den förstärks blir den mer motståndskraftig mot de irriterande effekterna av rengöringsmedel och alkoholbaserade desinfektionsmedel.

Användning: beroende på behov, flera gånger om dagen.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB