Sensitive Soothing Tonic For Sensitive Skin


 


Lugnande tonic (ansiktsvatten) för känslig hud som är benägen för irritation, allergier och psoriasis. Den doftfria, prebiotiska formulan återställer den fysiologiska pH-balansen och stärker den gynnsamma mikrofloran i epidermis. Prebiotika hjälper till att förbättra hudens naturliga balans och hjälper mikrofloran att frodas genom att mata de goda bakterierna och skapa en frisk och hälsosam hy. Huden får också näring och blir återfuktad, mjuk och följsam och mindre stram. Avlägsnar skonsamt rester, orenheter och sminkrester. Återfuktar, uppfriskar och lugnar irriterad hud. 200 ml

Aktiva ingredienser:
- Centella Asiatica-extrakt mjukar upp och lugnar huden. Detta extrakt finns vanligtvis i hudvårdsprodukter för sina lugnande egenskaper. Det är också antiinflammatoriskt, vilket gör det utmärkt för känslig hud. Centella Asiatica-extrakt mjukar upp huden och minskar synligheten av rynkor och fina linjer. Det har även antibakteriella egenskaper, vilket gör det användbart för att minska akne. Det hjälper också till med kollagenproduktionen, vilket håller huden fast och ungdomlig.

- Panthenol - lugnar huden genom att minska produktionen av talg och reglera funktionen hos svettkörtlarna. Det återfuktar också huden, lugnar klåda och torrhet samt minskar inflammation. Panthenol hjälper också till att minska stress, vilket kan förvärra akne. Stress får kroppen att producera mer kortisol, ett hormon med både fördelaktiga och skadliga effekter. Höga nivåer av kortisol kan orsaka akne. Panthenol minskar stressen och hjälper därmed till att behandla akne.

- Urea - Det är en utmärkt anti-åldrande ingrediens som stimulerar kollagenproduktionen och förbättrar hudens elasticitet. Det är en potent antiinflammatorisk ingrediens som minskar rodnad, klåda och utseendet av mörka fläckar och rynkor på huden. Det är en naturlig exfoliant som tar bort döda hudceller och rensar porerna. Det är en utmärkt fuktighetskräm som återfuktar huden och lämnar den mjuk och slät.

Användning:
Torka huden med bomullspinnar indränkta i tonic.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB