Sensitive Soothing Serum For Sensitive Skin


 


Serumet är speciellt utformat för en känslig hud för irritation, oönskade reaktioner på allergener och psoriasis. Det rekommenderas även för användning under dermatologiska behandlingar med isotretinoin, som ofta kan göra huden torr eller irriterad.

Formulan är helt doftfri, vilket minskar risken för att ytterligare irritera huden, och använder sig av prebiotika för att främja en hälsosammare hudmikrobiom, vilket i slutändan förbättrar hudtoleransen. Prebiotika hjälper till att förbättra hudens naturliga balans och hjälper mikrofloran att frodas genom att mata de goda bakterierna och skapa en frisk och hälsosam hy. Huden får också näring och blir återfuktad, mjuk och följsam och mindre stram. Den lugnar aktivt irritationer och minskar märkbart rodnad, obehag och klåda, ofta förknippad med känslig och problematisk hud.

Den lätta formulan ger essentiell återfuktning till huden, jämnar ut dess struktur och ger en känsla av komfort och lindring.

Regelbunden användning av detta serum kan förbättra hudens motståndskraft, vilket gör den mindre reaktiv mot vanliga irriterande ämnen som tvättmedel, rengöringsmedel och kosmetika. 30 ml


De aktiva ingredienserna i detta serum valdes noggrant för sina hudfördelar:

- 2% Centella asiatica (CICA): Känd för sina lugnande och reparerande egenskaper, kan detta växtextrakt hjälpa till att främja sårläkning och minska inflammation.

- 0,2% Madecassoside: Utvunnet från Centella asiatica, hjälper denna förening till att minska inflammation och främja hudens återhämtningsprocess.

- 5% Ris Mjölk: Fullpackad med vitaminer, mineraler och aminosyror, näringar, återfuktar och ljusar ris mjölk huden.

- Urea: En kraftfull fuktighets bevarande som hjälper till att behålla fukt i huden, lindra torrhet och främja mjukhet.

- Panthenol: Även känd som Provitamin B5, återfuktar, lugnar och läker huden, främjar övergripande hudhälsa.

- Bioline: Förmodligen en prebiotisk ingrediens, hjälper till att bibehålla en balanserad hudmikrobiom för en friskare hud.

- Rapsphytosteroler: växtbaserade föreningar som hjälper till att stärka hudbarriären och lugna irriterad hud.

- Vitaminer A och E: Vitamin A (retinol) är känd för sina anti-åldrande och hudregenererande fördelar, medan vitamin E är en kraftfull antioxidant som skyddar hudceller från skadliga fria radikaler.

Tillsammans arbetar dessa aktiva ingredienser i symbios för att återställa, återställa och komforta irriterad och känslig hud, främja en friskare, mer motståndskraftig hudton med regelbunden användning.

Användning:

Applicera och massera försiktigt in i huden på ansikte och hals, använd sedan den valda krämen från Sensitive-linjen.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB