Hyaluron Plus moisturizing tonic


 


En revolutionerande och djupt återfuktande toner (ansiktsvatten) baserad på den synergistiska effekten av aktiva ämnen - hyaluronsyra, NMF-ingredienser, sockerarter och ceramider.

Intelligently fuktar huden genom att kraftigt mätta den med hygroskopiska ämnen som behåller och binder vatten i epidermis och kompletterar de naturliga intercellulära lipiderna. 200 ml.

Hyaluron Plus är en verklig SOS för uttorkad och torr hud. Unika, sammetslena texturer och dess fräscha doft ger en extremt behaglig applicering.

Ingredienser:

Hydroviton® Plus (natriumhyaluronat, NMF, sockerarter), ceramider, allantoin.

Effekter:

• tonar, uppdaterar och jämnar ut huden

• Återfuktar aktivt och skyddar huden mot vattenförlust

• lugnar irritationerRecensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB