Sensitive Soothing Milk For Sensitive Skin


 


Introducerar denna fantastiskt lugnande rengöringsmjölk, anpassad för känslig hud som är benägen för irritation, allergier och psoriasis.


Vår doftfria, prebiotiska formula rengör huden skonsamt från orenheter och smink samtidigt som den stärker den gynnsamma mikrofloran i huden. Den lugnar effektivt irritation och är rikligt återfuktande. Prebiotika hjälper till att förbättra hudens naturliga balans och hjälper mikrofloran att frodas genom att mata de goda bakterierna och skapa en frisk och hälsosam hy. Huden får också näring och blir återfuktad, mjuk och följsam och mindre stram. 200 ml

Aktiva ingredienser:

- Centella Asiatica-extrakt: känd för sina lugnande egenskaper, mjukar och lugnar känslig hud. Dess antiinflammatoriska natur gör den idealisk för att lindra hudbesvär. Dessutom hjälper den till att minska uppkomsten av rynkor och fina linjer, samtidigt som den främjar kollagenproduktionen för fast, ungdomlig hud.

- Ris mjölk: rik på vitaminer, mineraler och antiinflammatoriska egenskaper, närande och återfuktar ris mjölk huden, vilket ger en hälsosam lyster. Dess höga kalcium innehåll bekämpar rynkor och bidrar till en jämnare hud.

- Rapsphytosteroler: stödjer en motståndskraftig hudstruktur, förbättrar elasticitet, stimulerar blodcirkulationen och bekämpar ålderstecken. Rapsolja, rik på vitamin E, främjar hudläkning och vitalitet.

- Panthenol: reglerar talgproduktionen, svettkörtlarnas funktion och återfuktar effektivt huden. Det lindrar klåda, torrhet och inflammation, vilket bidrar till en lugnare hud. Dessutom hjälper panthenol till att minska stress, vilket hjälper till att behandla akne genom att minska nivåerna av kortisol.


Användning:

Fördela försiktigt över ansikte och hals, skölj sedan av med vatten.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB