Bi Phase Make up remover face and eyes


 


Denna tvåfasrengöring från Decleor är perfekt för att skonsamt ta bort makeup från både ansikte och ögon. Den innehåller fuktgivande ingredienser som hjälper till att mjukgöra huden samtidigt som den effektivt tar bort makeuprester. Produkten kan användas av alla hudtyper, inklusive känslig hud.

För att använda produkten, skaka den väl för att blanda de två faserna. Applicera sedan rengörningen på en bomullsrondell och använd det för att ta bort din makeup. Skölj sedan av med varmt vatten för att avsluta rengöringen.

Ge din hud den omtanke den förtjänar med denna skonsamma och effektiva rengöring från Decleor!Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB