SkinCeuticals

Skin ceuticals A.G.E Interrupter


 


En kräm som verkar som en avancerad behandling mot rynkor och förlorad spänst. Med sin unika formula stimulerar den kollagenproduktionen, förbättrar hudstrukturen, stärker hudbarriären och ger en jämn ton till huden. Perfekt för en mogen och slapp hud.

Formulerad med 30% Proxylane, 4% blåbärsextrakt och 0,2% fosfolipider som tillsammans motverkar glykering och stimulerar kollagenproduktionen för ett fastare utseende. Stärker hudens skyddsbarriär, återfuktar och vårdar torr hud med ålderstecken.

SkinCeuticals A.G.E. Interrupter
- 24h-creme för en mogen hud.
- Stärker och stramar upp.
- Motverkar för tidigt hudåldrande.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING - SKINCEUTICALS A.G.E. INTERRUPTER

Aqua/Water, Propylene Glycol, Dimethicone, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Cyclohexasiloxane, Isohexadecane, Glycerin, Synthetic Wax, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Aluminium Starch Octenylsuccinate, CI 77163/Bismuth Oxychloride, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Ethylhexyl Hydroxystearate, Salicyloyl Phytosphingosine, Acrylates Copolymer, Methylparaben, Ethylparaben, Disodium EDTA, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Parfum/Fragrance, Silica [Nano]/Silica, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin.

Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett framstående svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar till både privatpersoner och professionella användare. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och ge tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen. Genom vårt engagemang för kvalitet och utbildning, siktar vi på att bli det självklara valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB