Skin ceuticals Silymarin CF


 


Ett revolutionerande antioxidantserum för fet hy med tendens till orenheter. Detta serum kombinerar silymarin (mjölktistelextrakt), L-askorbinsyra, ferulinsyra och salicylsyra som hjälper huden att förebygga oljeoxidering, som kan orsaka framtida orenheter och synliga ålderstecken. Denna formula har kliniskt dokumenterad förmåga att minska överskottstalg och synligheten av fina linjer. Dessutom ger den lyster till hudtexturen och bidrar till hudens allmänna välbefinnande.

Formulan är berikad med 15% C-vitamin (L-askorbinsyra), 0,5% ferulinsyra, 0,5% salicylsyra och 0,5% silymarin för att stärka hudens skydd mot fria radikaler.

Några av fördelarna med produkten är att den:
• Ger avancerat antioxidantskydd mot fria radikaler
• Hjälper med att minska oxidation av olja som kan leda till framtida orenheter
• Minskar överskottstalg, hjälper hudens textur och minskar synligheten av existerande porer
• Bidrar till hudens lyster och minskar synligheten av märken efter tidigare orenheter
• Gör att huden framstår som jämnare
• Minskar synligheten av fina linjer

Detta serum har en lätt konsistens som gör det lätt att applicera som del av din morgonrutin. Applicera 4-5 droppar på morgonen efter rengöring och toner på torrt ansikte, hals och dekolletage före andra hudvårdsprodukter.

Undvik direkt kontakt med ögonen. Skölj med rikligt med vatten om serumet skulle komma i ögonen.

Om du får ett hudtillstånd vid användning av Silymarin CF® serum ska du använda produkten mindre ofta, till dess att huden har anpassat sig. Vid användning kan du uppleva en lätt stickande känsla i huden.

Tänk på: Det är normalt att produkter med C-vitamin blir mörkare efter öppnande på grund av luft- och ljusexponering. Detta påverkar inte produktens verkan. Serumet bör förvaras kallt och mörkt och användas inom sex månader efter öppning.

Nyckelingridienser:

  • Silymarin (mjölktistelextrakt):

Silymarin är ett kraftfullt extrakt utvunnet från mariatistel, som både minskar hudens oljeoxidering och stärker dess immunförsvar.

  • C-vitamin (L-askorbinsyra):

L-askorbinsyra är den mest verkningsfulla sorten av C-vitamin och är en antioxidant. Den skyddar huden och kompletterar dess försvar mot fria radikaler.

  • Ferulininsyra:

Ferulininsyra är en antioxidant som stärker andra antioxidanters verkan och minskar förekomsten av fina linjer.

  • Salicylsyra:

Salicylsyra är ett lugnande medel som är utvunnet ur pilträd. Det tas upp av hudens porer. Salicylsyra exfolierar och desinficerar, vilket får huden att återbildas och bli hjälpt med att reducera framtida orenheter.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB