Sensitive Moisturizing and soothing cream for sensitive skin


Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Kommer snart igen.

 


Denna fuktgivande och lugnande kräm är speciellt utformad för att tillgodose behoven hos en hud som ofta är utsatt för irritation och allergiska reaktioner.

Den är doftfri, vilket gör den till ett lämpligt val för personer med känslig hud, eftersom doft ofta kan leda till ytterligare irritation.

Den unika, prebiotiska formulan i hjärtat av denna produkt är utformad för att stärka den gynnsamma mikrofloran i huden, vilket kan stödja hudens naturliga försvar. Prebiotika är en typ av mat för de vänliga bakterierna som naturligt finns på vår hud och hjälper till att bibehålla dess övergripande hälsa.

Genom att stärka dessa hjälper krämen till att balansera hudens mikrobiom och därigenom förbättra dess motståndskraft mot irritation och allergener.

Denna kräm ger djup, långvarig fuktighet, effektivt återfuktar huden utan att göra den fet eller tung. Den hjälper till i hudens regenerationsprocess, vilket kan vara fördelaktigt för att reparera skadade hudceller och främja en hälsosammare, mer levande utseende. En av de främsta fördelarna med denna produkt är dess förmåga att lugna irritation och minska rodnad i huden. Dess formula är berikad med lugnande ingredienser som hjälper till att lindra symtomen på irritation och ger omedelbar lindring till obekväm hud. Regelbunden användning av denna kräm kan resultera i minskad rodnad och en övergripande lugnare hudton. Krämen har en ultralätt textur som snabbt och enkelt absorberas av huden, vilket gör den idealisk för användning när som helst på dagen. Den lämnar inte en tung rester eller täpper till porerna. Efter applicering känns huden lyxigt mjuk och len, som om den behandlats med en silkeslen touch. Hudtonen lämnas strålande och uppfriskad, vilket förbättrar din naturliga skönhet. 

15/50 ml ☼ ☽


Aktiva ingredienser:

- Centella asiatica (CICA): Känd för sina lugnande och reparativa egenskaper, kan detta växtextrakt hjälpa till att främja sårläkning och lindra inflammation.

- Madecassoside: Utvunnet från Centella asiatica, hjälper denna förening till att minska inflammation och främja hudens återhämtnings process.

- Ris Mjölk: Fullpackad med vitaminer, mineraler och aminosyror, näringar, återfuktar och ljusar ris mjölk huden.

- Urea: En kraftfull fuktighetsbevarande som hjälper till att behålla fukt i huden, lindra torrhet och främja mjukhet.

- Panthenol: Även känd som Provitamin B5, återfuktar, lugnar och läker huden, främjar övergripande hudhälsa.

- Bioline: Förmodligen en prebiotisk ingrediens, hjälper till att bibehålla en balanserad hudmikrobiom för en friskare hud.

- Rapsphytosteroler: växtbaserade föreningar som hjälper till att stärka hudbarriären och lugna irriterad hud.

- Vitaminer A och E: Vitamin A (retinol) är känd för sina anti-åldrande och hudregenererande fördelar, medan vitamin E är en kraftfull antioxidant som skyddar hudceller från skadliga fria radikaler.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB