Professional Anti Rednesss Moisturizing Emulsion For Couperose Skin SPF 20


 


Daglig återfuktande emulsion för huden med couperose med medium skydd SPF20. En lätt fuktighetskräm för alla typer av hud med couperose och rosacea. Det gröna pigmentet minskar synligheten av blodkärl och jämnar något ut hudtonen, och solskyddsfaktorn ger året-runt-skydd mot skadlig UV-strålning. Krämen lugnar hudrodnad och minskar frekvensen av rodnad på grund av temperatur, känslor, eller het mat. 50 ml.

Den lämnar huden återfuktad, mjuk och avslappnad. Den härligt lätta formulan absorberas snabbt och utgör den perfekta grunden för makeup.

Aktiva ingredienser: Redyless®, Helichrysum hydrolat, Pronalen Aesculus, vitamin C VC-IP, vitamin E, urea, tocotrienoler, linfröolja.

Användning: Applicera en lämplig mängd kräm på rengjort ansikte och hals. Använd under dagen.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB