Acne Cleansing Gel For Oily And Acne Prone Skin With 10% Zinc & Tea Tree Extract


 


En mild, uppfriskande gel för rengöring av fet och acnebenägen hud. Rengör huden grundligt från orenheter, smink och överskott av talg.

Formulerad med en blandning av exceptionellt milda rengöringsämnen, inklusive en antibakteriell substans baserad på zink, decylglukosid och betain, vår gel skapar ett lyxigt, fluffigt skum som rengör huden skonsamt utan att orsaka torrhet eller stramhet, vilket gör den lämplig även för känslig hud. 200 ml

Nyckelingredienser: Tea Tree Extract: Känt för sina antibakteriella egenskaper, tea tree-extrakt hjälper till att bekämpa acneorsakande bakterier och minska inflammation.

  • Rosmarinextrakt: Rikt på antioxidanter, rosmarinextrakt förnyar huden och främjar en klarare hudton.
  • Videbarkextrakt: Känt för sina naturliga exfolierande egenskaper, hjälper videbarkextrakt till att minska svarta pormaskar och minimera porstorlek.
  • Björkbarkextrakt: Lugnande och antiinflammatoriskt, björkbarkextrakt hjälper till att lugna irriterad hud och påskynda läkningsprocessen av blemmor.
  • Panthenol: Även känt som provitamin B5, panthenol återfuktar huden djupt och främjar en mjuk och smidig hudstruktur.

Fördelar för huden: Minskar svarta pormaskar och minimerar förstorade porer för en jämnare hudton. Rengör huden noggrant och reducerar effektivt överdriven talgproduktion utan att avlägsna viktig fukt. Lugnar irritation och påskyndar läkningsprocessen av befintliga finnar, vilket främjar en klarare och hälsosammare hud.

Ljusnar akneförändringar och återställer en jämnare hudton över tid.

Användning: Applicera på fuktig hud i ansikte och dekolletage, massera in med cirkulära rörelser och skölj sedan av med ljummet vatten.Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB