SkinCeuticals

Skin ceuticals Retexturing Activator


 


Ett serum som verkar utjämnande, återfuktande samt stärkande på hudbarriären. Det verkar exfolierande för att främja hudens förnyelseprocess. Fina linjer minskar och huden känns smidigare och mjukare med en ny utstrålning. För den som inte gillar att smörja in sig med en kräm fungerar detta utmärkt sokm en lätt återfuktare. Glöm inte solskyddet.

Retexturing Activator är ett dubbelverkande serum med en återfuktande och exfolierande effekt. Denna dagliga behandling hjälper till att främja hudens naturliga exfolieringsprocess för att synligt minska förekomsten av linjer och rynkor samtidigt som den märkbart slätar ut och mjukar upp hudtexturen.

SkinCeuticals Retexturing Activator
- Exfolierande och återfuktande serum.
- Passar alla hudtyper, även känslig.
- Kan användas dagligen.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING - SKINCEUTICALS RETEXTURING ACTIVATOR

Aqua/Water, Hydroxyethyl Urea, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Pentylene Glycol, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Methylparaben, Phenoxyethanol.
Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett framstående svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar till både privatpersoner och professionella användare. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och ge tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen. Genom vårt engagemang för kvalitet och utbildning, siktar vi på att bli det självklara valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB