Created By Belle

ONLINE KURS - Lash Lift


 


ℬELLE LASH LIFT

Lash Lift har blivit en riktigt populär behandling och är perfekt att erbjuda som ett alternativ till fransförlängning till de kunder som önskar det.Behandlingen går ut på att man permanentar de naturliga fransarna så de får en fin naturlig böj.Under utbildningen jobbar vi med våra egna produkter från Belle Lashes inom lash lift som är bland det mest skonsamma på marknaden samt att det ingår ett startkit i din utbildning som räcker till ca 12-14 kunder.

Kursinnehåll: 

  • Hårets uppbyggnad och anatomi- Hudens uppbyggnad och anatomi
  • Lash Lift av de naturliga fransarna både praktiskt och teoretiskt samt genomgång av vård för fransen
  • Produktgenomgång, skötsel och eftervård
  • Ergonomi och hygien
  • Färgning av fransar
  • Allergier, risker & säkerhet
  • Kundbemötande, prissättning och tidsåtgång

Startkit: Vårt start kit innehåller även en avslutande närings serum som är framtagen för att skydda de naturliga fransarna och ge dom extra styrka och minskat slitage.

Kursupplägg - Online utbildning:  En webb baserad online kurs som startar igång när du själv önskar. När du betalat kursen så skickas ett inlogg till dig till vår utbildningssida och ett start kit skickas hem till dig. Vi mailar även över din rabattkod som ger dig en fin rabatt i vår webbshop. Denna rabatt gäller under och efter utbildningen. Vi skickar även hem ett trainee certifikat som visar på att du gjort klart den första delen av vår utbildning där du också får ta emot kunder under tiden tills du är klar med din utbildning. Så fort du får hem ditt start kit så bokar vi ett möte över telefon där vi ger Er tydliga instruktioner på upplägget samt besvarar era eventuella frågor. 

Det är viktigt för oss att du får det stöd och den hjälp du behöver under resans gång och även efter avslutad kurs. Vårt mål är att hjälpa dig att bli trygg i din nya yrkesroll samt att du ska få utvecklas och nå din fulla potential!

Vi vill att du ska skicka in bilder och få 5 godkända Lash Lift kunder. Efter att de 5 modellerna är godkända och klara så erhåller du ditt lash lift diplom utav oss. 

Onlineshop: Efter och/eller under utbildningens gång kan du handla i vår webbshop med din elevrabatt, om du vill komplettera med produkter. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss. Recensera produkt

Created By Belle AB

Vi är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Vårt mål är att erbjuda både privatpersoner och professionella användare högkvalitativa produkter och utbildningar. Vi strävar efter att leverera snabba leveranser och tillgänglig kundservice för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utbildningar strävar vi efter att bli det främsta valet för alla som söker professionella skönhetslösningar. ©2024 Created By Belle AB

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Created By Belle AB